Home » Champagnetoren huren in Oirschot

Champagnetoren huren in Oirschot

Wil je ook een champagnetoren huren in Oirschot? Champagnetoren.nl is de partij waar je kunt slagen.. Heb je binnenkort een verjaardag, jubileum of ander evenement? Pak dan zeker uit. Een glaasje bubbels mag dan zeker niet ontbreken. Huur een champagnetoren en maak zo indruk op jouw genodigden.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Oirschot

Wil je ook een champagnetoren huren in Oirschot? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Zo maken we een onderscheid tussen diverse champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Geef je persoonlijke touch aan jouw favoriete toren. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Het is mogelijk om te bepalen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je bepalen welke outfits we dragen. Dat is lang niet alles: er zijn nog meer decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: creëer een super effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Dan is het een goed plan om de kleur van de champagne te veranderen naar het thema van jouw feestje. We maken gebruik van verschillende kleurstoffen, waardoor we de champagne in elke gewenste kleur kunnen serveren.
  • Sabrage: een traditionele manier om een fles champagne open te maken. Een speciale belevenis voor jouw gasten.
  • Fruit: champagne met een aardbei, blauwe bes of een andere fruitsoort? Dit ziet er niet alleen leuk uit, het smaakt ook nog eens verrukkelijk.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw gasten? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw toren nog meer op.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de torenn. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit realiseren. Zo is het onmiddellijk duidelijk wie het feest organiseert.

 

Mobiel en veilig

Met dank aan de wielen onder het geheel, is het mogelijk om de toren neer te zetten overal. Daarnaast zijn de toren extra stevig gemaakt, zodat ze niet vallen. Je kunt de torens daarom op elk feestje plaatsen.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Oirschot

Kies voor een toren en maak een super indruk op jouw genodigden. Wil je ook weten wat de kosten zijn van een champagnetoren huren in Oirschot? Via onze website kun je een offerte aanvragen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een toren huren in Oirschot? Neem contact met ons op en we staan je graag te woord.

 Home