Champagnetoren huren in Oisterwijk

Ben je op zoek naar een partner waar je een champagnetoren kunt huren in Oisterwijk? Champagnetoren.nl is de partner waar je kunt slagen.. Heb je over een tijdje een verjaardagsfeest, huwelijk of ander event? Mooie momenten zijn er om te vieren. Een glas champagne mag dan zeker niet ontbreken. Maak indruk op de genodigden en serveer de champagne vanuit een supermooie champagnetoren.

Mogelijkheden champagnetoren huren in Oisterwijk

Er zijn verschillende mogelijkheden als je een champagnetoren in Oisterwijk wilt huren. Zo maken we een onderscheid tussen diverse champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke kledingstukken we moeten aanhebben. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een echte eyecatcher voor in jouw glas champagne. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en het is mogelijk om deze te eten.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest regelen in een bepaalde kleur? Wees uniek en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We gebruiken allerlei kleurstoffen, waardoor we de champagne in elke gewenste kleur kunnen serveren.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een speciale manier open te maken. Een geweldige toevoeging voor jouw feestje.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een aardbei, blauwe bes of een andere fruitsoort. Dit ziet er niet alleen mooi uit, het smaakt ook nog eens verrukkelijk.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: wij geven je de mogelijkheid om de toren te voorzien van jouw eigen logo. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit bewerkstelligen. Dit zorgt voor een persoonlijke touch.


Mobiel en veilig

Met de wieltjes onder het geheel, is het mogelijk om de toren neer te zetten waar je maar wilt. Daarnaast zijn de torens stevig gemaakt, waardoor ze niet vallen. Je kunt de torens daarom op elk feest neerzetten.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Oisterwijk

Waar de champagnetoren ook staat: een toren is een ware eyecatcher voor jouw feestje. Wil je ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren in Oisterwijk? Dan kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, waardoor je weet met welke kosten je rekening moet houden. Heb je nog vragen? Contacteer en we staan je graag te woord.Home