Home » Champagnetoren huren in Oldambt

Champagnetoren huren in Oldambt

Ben je op zoek naar een partner waar je een champagnetoren kunt huren in Oldambt? Champagnetoren.nl is de partner waar je terechtkunt.. Heb je binnenkort een verjaardagsfeest, huwelijk of ander event? Dan is het tijd om uit te pakken. Een glas bubbels serveren is altijd een goed idee. Huur een champagnetoren en imponeer jouw genodigden.

Wat zijn de opties van een champagnetoren huren in Oldambt?

Er zijn uiteenlopende mogelijkheden als je een champagnetoren in Oldambt wilt huren. Zo maken we een onderscheid tussen verschillende champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. We spelen graag in op jouw wensen. Het is mogelijk om te kiezen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je bepalen welke outfit we dragen. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: ga je een event regelen in een bepaalde kleur? Pak uit en laat de kleur van de champagne aanpassen naar het thema van jouw feest. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor het mogelijk is om de champagne in verschillende kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een speciale manier open te maken. Een superleuke toevoeging voor jouw feestje.
  • Fruit: kies voor een aardbei, blauwe bes of andere fruitsoort in jouw champagneglas Een echte belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: nog meer indruk maken op jouw genodigden? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw champagnetoren nog meer op.
  • Branding: het is mogelijk om de champagnetoren aan te kleden met jouw unieke logo. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit bewerkstelligen. Zo is het direct duidelijk wie het feestje organiseert.

 

Veilig en mobiel

Met de wieltjes onder het geheel, kun je de torens plaatsen waar je maar wilt. Je hoeft niet bang te zijn dat de champagnetorens instorten, want ze zijn extra stevig ontworpen. Wat je ook wilt: je kunt de champagetoren op elk event plaatsen.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Oldambt

Een champagnetoren is een echte blikvanger voor jouw event. Ook benieuwd wat de prijs is van een champagnetoren huren bij jouw feestje? Dan kun je helemaal vrijblijvend een offerte aanvragen, waardoor je weet met welke kosten je rekening moet houden. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Oldambt of heb je nog vragen? Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.

 Home