Champagnetoren huren in Oldebroek

Wil je ook een champagnetoren huren in Oldebroek? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Of je nu een verjaardag, jubileum of ander evenement hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Mooie momenten zijn er om te vieren. Een glaasje bubbels mag dan absoluut niet ontbreken. Voor de ultieme ervaring is het een tip om te kiezen voor een prachtige champagnetoren op jouw evenement.

Wat zijn je wensen als het gaat om een champagnetoren huren in Oldebroek?

Wil je ook een champagnetoren huren in Oldebroek? Dan zijn er veel opties. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Geef je persoonlijke touch aan jouw favoriete champagnetoren. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Kies zelf in welke kleur je de champagnetoren wenst en kies welke outfits we aanhebben. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een echte blikvanger voor in jouw glaasje bubbels. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Wees uniek en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We voegen allerlei kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor we de champagne in elke gewenste kleur kunnen aanbieden.
  • Sabrage: een traditionele methode om een fles champagne open te maken. Een uniek spektakel voor jouw genodigden.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een aardbei, framboos of een andere fruitsoort. Een traktatie voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: wil je jouw gasten nog meer verrassen? Met behulp van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo valt jouw toren nog meer op.
  • Branding: je kunt de toren voorzien van jouw eigen logo. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit realiseren. Dit ziet er nog unieker uit.


Mobiel en veilig

Met de wieltjes onder het geheel, kun je de torens waar je maar wilt neerzetten. Je hoeft niet angstig te zijn dat de torens instorten, want ze zijn extra stevig ontworpen. Plaats de torens op elk evenement, waar jij maar wilt.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Oldebroek

Een champagnetoren is een ware blikvanger voor jouw feestje. Wil je ook weten wat de kosten zijn van een champagnetoren huren in Oldebroek? Vraag dan een offerte aan en we laten je weten met welke prijs je rekening moet houden. Heb je nog vragen? Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.Home