Champagnetoren huren in Oldenzaal

Een champagnetoren huren in Oldenzaal? Champagnetoren.nl is de partij waar je terechtkunt.. Heb je binnenkort een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of ander evenement? Bijzondere momenten zijn er om te vieren. Met een glaasje champagne maak je jouw event nog feestelijker. Voor de ultieme beleving is het een tip om te kiezen voor een indrukwekkende champagnetoren op jouw evenement.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Oldenzaal

Er zijn diverse mogelijkheden als je een champagnetoren in Oldenzaal wilt huren. Zo maken we een onderscheid tussen diverse champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Geef je persoonlijke touch aan jouw favoriete champagnetoren. Omdat geen één evenement hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Bepaal zelf in welke kleur je de toren wenst en kies welke kleding we dragen. Dat is lang niet alles: er zijn nog extra decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een ware blikvanger voor in jouw glaasje champagne. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest regelen in een bepaalde kleur? Laat dan de kleur van de bubbels aanpassen naar het thema van jouw evenement. We maken gebruik van diverse kleurstoffen, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: dit is een unieke manier om jouw fles champagne te openen. Een bijzonder spektakel voor jouw gasten.
  • Fruit: kies voor een aardbei, blauwe bes of andere fruitsoort in jouw glas Dit ziet er niet alleen mooi uit, het smaakt ook nog eens verrukkelijk.
  • Rookeffect: nog meer indruk maken op jouw gasten? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de champagnetoren. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit verwezenlijken. Dit zorgt voor een unieke touch.


Plaatsbaar waar je maar wilt

Met dank aan de wielen onder het geheel, kun je de torens waar je maar wilt neerzetten. Je hoeft niet angstig te zijn dat de torens vallen, want ze zijn extra stevig ontworpen. Plaats de torens op elk event, waar jij maar wilt.

Prijs champagnetoren huren in Oldenzaal

Waar de toren ook staat: een toren is een ware blikvanger voor jouw evenement. Ben je ook nieuwsgierig wat de prijs is van een toren bij jouw event? Dan kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, waardoor je weet met welke prijs je rekening moet houden. Wil je meer weten over een toren huren in Oldenzaal Contacteer en we vertellen je graag meer over de opties.Home