Champagnetoren huren in Olst-Wijhe

Ben je op zoek naar een partij waar je een champagnetoren kunt huren in Olst-Wijhe? Bij Champagnetoren.nl kun je terecht. Een verjaardag, bedrijfsfeest of ander evenement? Pak dan zeker uit. Een glaasje champagne mag dan absoluut niet ontbreken. Kies voor een champagnetoren en geef je gasten een onvergetelijke ervaring.

Wat zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Olst-Wijhe?

Wil je ook een champagnetoren huren in Olst-Wijhe? Dan zijn er veel mogelijkheden. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Per champagnetoren is het mogelijk om deze geheel naar jouw wens aan te kleden. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Het is mogelijk om te kiezen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je kiezen welke kleding we aanhebben. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een echte blikvanger voor in jouw glaasje champagne. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en je kunt deze eten.
  • Gekleurde champagne: geef je een feest in een bepaalde kleur? Wees origineel en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We gebruiken diverse kleurstoffen, waardoor we de champagne in elke gewenste kleur kunnen aanbieden.
  • Sabrage: dit is een originele manier om jouw fles champagne te openen. Een uniek spektakel voor jouw genodigden.
  • Fruit: kies voor een aardbei, framboos of andere fruitsoort in jouw champagneglas Een echte belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: wil je jouw gasten nog meer verrassen? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: het is mogelijk om de champagnetoren aan te kleden met jouw unieke logo. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit verwezenlijken. Dit ziet er nog unieker uit.


Mobiel en veilig

Dankzij de wieltjes, kun je de champagnetorens waar je maar wilt neerzetten. Je hoeft niet angstig te zijn dat de torens vallen, want ze zijn extra stevig ontworpen. Plaats de torens op elk feest, waar jij maar wilt.

Prijs champagnetoren huren in Olst-Wijhe

Waar de champagnetoren ook staat: een champagnetoren is een echte blikvanger voor jouw feest. Ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren bij jouw feest? Via onze site kun je een offerte aanvragen, waardoor je precies weet wat je kunt verwachten. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Olst-Wijhe Neem dan contact met ons op en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.Home