Champagnetoren huren in Ommen

Wil je ook een champagnetoren huren in Ommen? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Staat er spoedig een verjaardagsfeest, personeelsfeest of ander event op de planning? Dan is het tijd om uit te pakken. Met een glas champagne maak je jouw feest nog specialer. Kies voor een champagnetoren en geef je genodigden een onvergetelijke beleving.

Keuzes champagnetoren huren in Ommen

Er zijn verschillende mogelijkheden als je een champagnetoren in Ommen wilt huren. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke kleding we moeten aanhebben. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: voorzie je glaasje bubbels van een special effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: geef je een event in een bepaalde kleur? Pak uit en laat de kleur van de bubbels aanpassen naar het thema van jouw feest. We voegen diverse kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor het mogelijk is om de champagne in verschillende kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: dit is een unieke manier om jouw fles champagne te openen. Dit maakt zeker indruk op jouw genodigden.
  • Fruit: champagne met een kers, blauwe bes of een andere fruitsoort? Een traktatie voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: wil je jouw gasten nog meer verrassen? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw champagnetoren nog meer op.
  • Branding: je kunt de champagetoren voorzien van jouw eigen logo. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit verwezenlijken. Zo ziet de champagnetoren er super vakkundig uit.


Mobiel en veilig

Met dank aan de wielen onder het geheel, kun je de torens neerzetten waar je maar wilt. Daarnaast zijn de champagnetorens stevig gemaakt, zodat ze niet instorten. Kortom: de torens kun je op elk feestje plaatsen.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Ommen

Waar de champagnetoren ook staat: een champagnetoren is een ware eyecatcher voor jouw event. Ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren bij jouw event? Dan kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat je weet met welke prijs je rekening moet houden. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Ommen of heb je nog vragen? Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.Home