Home » Champagnetoren huren in Onderbanken

Champagnetoren huren in Onderbanken

Een champagnetoren huren in Onderbanken? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Een verjaardagsfeest, personeelsfeest of ander evenement? Dan is het tijd om uit te pakken. Een glas bubbels is een echte aanrader voor jouw feest. Kies voor een champagnetoren en geef je genodigden een onvergetelijke ervaring.

Wat zijn je wensen rondom een champagnetoren huren in Onderbanken?

Er zijn veel mogelijkheden als je een champagnetoren in Onderbanken wilt huren. Zo maken we een onderscheid tussen diverse champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Je kunt jouw favoriete toren naar je eigen smaak aankleden. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Bepaal zelf in welke kleur je de toren wenst en kies welke outfit we aanhebben. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer andere decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: geef je een event in een bepaalde kleur? Wees origineel en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We maken gebruik van verschillende kleurstoffen, waardoor we de champagne in elke wenselijke kleur kunnen aanbieden.
  • Sabrage: een klassieke methode om een fles champagne open te maken. Dit maakt zeker indruk op jouw genodigden.
  • Fruit: champagne met een aardbei, framboos of een andere fruitsoort? Een traktatie voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: je kunt de champagetoren voorzien van jouw eigen logo. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit realiseren. Dit ziet er nog professioneler uit.

 

Plaatsbaar waar je maar wilt

Met de wielen onder het geheel, kun je de torens plaatsen waar je maar wilt. Je hoeft niet angstig te zijn dat de champagnetorens instorten, want ze zijn extra stevig ontworpen. Plaats de champagnetorens op elk feestje, waar jij maar wilt.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Onderbanken

Waar de toren ook staat: een champagnetoren is een echte blikvanger voor jouw event. Ben je ook nieuwsgierig wat de prijs is van een champagnetoren bij jouw feest? Vraag dan een offerte aan en we laten je weten met welke prijs je rekening moet houden. Wil je meer weten over een toren huren in Onderbanken of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

 Home