Champagnetoren huren in Oost Gelre

Ben je op zoek naar een partner waar je een champagnetoren kunt huren in Oost Gelre? Champagnetoren.nl is de partner waar je terechtkunt.. Of je nu een verjaardag, bedrijfsfeest of ander event hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Bijzondere gelegenheden zijn er om te vieren. Een glas bubbels mag dan zeker niet ontbreken. Kies voor een champagnetoren en geef je genodigden een onvergetelijke ervaring.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Oost Gelre

Er zijn veel mogelijkheden als je een champagnetoren in Oost Gelre wilt huren. Zo maken we een onderscheid tussen diverse champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Je kunt jouw favoriete champagnetoren naar je eigen smaak aankleden. Omdat geen één event hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke outfits we moeten aanhebben. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer andere decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en het is mogelijk om deze te eten.
  • Gekleurde champagne: geef je een event in een bepaalde kleur? Pak uit en laat de kleur van de bubbels veranderen naar het thema van jouw evenement. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor het mogelijk is om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: een klassieke manier om een fles champagne open te maken. Dit maakt gegarandeerd indruk op jouw genodigden.
  • Fruit: champagne met een kers, framboos of een andere fruitsoort? Een echte belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: wil je jouw gasten nog meer verrassen? Aan de hand van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: wij geven je de mogelijkheid om de champagnetoren te voorzien van jouw eigen logo. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit verwezenlijken. Zo ziet de toren er erg vakkundig uit.


Veilig en mobiel

Met dank aan de wieltjes onder het geheel, kun je de torens neerzetten waar je maar wilt. Je hoeft niet angstig te zijn dat de champagnetorens vallen, want ze zijn extra stevig ontworpen. Je kunt de champagnetorens daarom op elk feestje neerzetten.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Oost Gelre

Kies voor een champagnetoren en maak een super indruk op jouw genodigden. Ook benieuwd wat de prijs is van een toren huren bij jouw event? Via onze website kun je een offerte aanvragen, zodat je helemaal weet wat je kunt verwachten. Heb je nog vragen? Contacteer en we vertellen je graag meer over de opties.Home