Champagnetoren huren in Oosterhout

Wil je ook een champagnetoren huren in Oosterhout? Champagnetoren.nl is de partner waar je terechtkunt.. Heb je gauw een verjaardagsfeest, personeelsfeest of ander event? Mooie momenten zijn er om te vieren. Een glaasje bubbels serveren is altijd een goed plan. Kies voor een champagnetoren en geef je genodigden een onvergetelijke ervaring.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Oosterhout

Er zijn diverse mogelijkheden als je een champagnetoren in Oosterhout wilt huren. Zo maken we een onderscheid tussen verschillende champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Per toren is het mogelijk om deze geheel naar jouw wens aan te kleden. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Bepaal zelf in welke kleur je de toren wenst en kies welke outfit we aanhebben. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een echte eyecatcher voor in jouw glaasje bubbels. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Pak uit en laat de kleur van de champagne veranderen naar het thema van jouw event. We voegen diverse kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor het mogelijk is om de champagne in verschillende kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een speciale manier open te maken. Een bijzonder spektakel voor jouw genodigden.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een kers, blauwe bes of een andere fruitsoort. Dit ziet er niet alleen vrolijk uit, het smaakt ook nog eens heerlijk.
  • Rookeffect: extra indruk maken op jouw genodigden? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: het is mogelijk om de champagnetoren aan te kleden met jouw eigen logo. Dit kunnen wij verwezenlijken aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit zorgt voor een persoonlijke touch.


Veilig en mobiel

Met de wielen onder het geheel, kun je de champagnetorens waar je maar wilt plaatsen. Daarnaast zijn de toren extra stevig gemaakt, waardoor ze niet vallen. Je kunt de torens daarom op elk evenement neerzetten.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Oosterhout

Waar de toren ook staat: een champagnetoren is een ware eyecatcher voor jouw feestje. Wil je ook weten wat de kosten zijn van een champagnetoren huren in Oosterhout? Vraag dan een offerte aan en we vertellen je met welke kosten je rekening moet houden. Heb je nog vragen? Contacteer en we staan je graag te woord.Home