Home » Champagnetoren huren in Ooststellingwerf

Champagnetoren huren in Ooststellingwerf

Ben je op zoek naar een partij waar je een champagnetoren kunt huren in Ooststellingwerf? Bij Champagnetoren.nl kun je slagen. Heb je gauw een verjaardag, huwelijk of ander event? Dan is het tijd om uit te pakken. Een glaasje bubbels is een ware toevoeging voor jouw feest. Huur een champagnetoren en maak zo indruk op jouw gasten.

Wat zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Ooststellingwerf?

Wil je ook een champagnetoren huren in Ooststellingwerf? Dan zijn er diverse mogelijkheden. Zo maken we een onderscheid tussen verschillende champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Per toren is het mogelijk om deze geheel naar jouw wens aan te kleden. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Het is mogelijk om te bepalen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je bepalen welke kledingstukken we aanhebben. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een ware blikvanger voor in jouw glas bubbels. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en je kunt deze eten.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Wees origineel en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We gebruiken allerlei kleurstoffen, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: een traditionele manier om een fles champagne te openen. Dit maakt zeker weten indruk op jouw genodigden.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een kers, framboos of een andere fruitsoort. Dit ziet er niet alleen leuk uit, het smaakt ook nog eens verrukkelijk.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw genodigden? Aan de hand van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo valt jouw champagnetoren nog meer op.
  • Branding: wij bieden je de mogelijkheid om de champagnetoren te voorzien van jouw eigen logo. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit verwezenlijken. Zo is het gelijk duidelijk wie het evenement organiseert.

 

Veilig en mobiel

Met de wieltjes onder het geheel, kun je de champagnetorens neerzetten waar je maar wilt. Je hoeft niet bang te zijn dat de champagnetorens instorten, want ze zijn extra stevig ontworpen. Je kunt de torens daarom op elk event neerzetten.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Ooststellingwerf

Kies voor een champagnetoren en maak een onvergetelijke impressie op jouw gasten. Wil je ook weten wat de kosten zijn van een champagnetoren huren in Ooststellingwerf? Dan kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, waardoor je weet met welke prijs je rekening moet houden. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een champagnetoren huren in Ooststellingwerf? Neem contact met ons op en we staan je graag te woord.

 Home