Champagnetoren huren in Oostzaan

Wil je ook een champagnetoren huren in Oostzaan? Bij Champagnetoren.nl kun je slagen. Heb je over een tijdje een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of ander evenement? Pak dan zeker uit. Met een glas champagne maak je jouw feestje nog feestelijker. Huur een champagnetoren en maak zo indruk op jouw gasten.

Wat zijn je wensen wat betreft een champagnetoren huren in Oostzaan?

Wil je ook een champagnetoren huren in Oostzaan? Dan zijn er verschillende opties. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Je kunt jouw favoriete toren naar je eigen smaak aankleden. We spelen graag in op jouw wensen. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke kledingstukken we moeten aanhebben. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer andere decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een echte blikvanger voor in jouw glas champagne. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Dan is het een uniek plan om de kleur van de champagne te veranderen naar het thema van jouw feestje. We voegen diverse kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor we de champagne in elke wenselijke kleur kunnen serveren.
  • Sabrage: een traditionele methode om een fles champagne te openen. Dit maakt zeker weten indruk op jouw genodigden.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een aardbei, blauwe bes of een andere fruitsoort. Het smaakt verrukkelijk en het ziet er ook nog eens leuk uit.
  • Rookeffect: extra indruk maken op jouw gasten? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw toren nog meer op.
  • Branding: je kunt de toren voorzien van jouw eigen logo. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo is het onmiddellijk duidelijk wie het event organiseert.


Veilig en mobiel

Dankzij de wielen, kun je de torens plaatsen waar je maar wilt. Je hoeft niet angstig te zijn dat de torens instorten, want ze zijn extra stevig ontworpen. Plaats de torens op elk evenement, waar jij maar wilt.

Kosten champagnetoren huren in Oostzaan

Kies voor een champagnetoren en maak een geweldige impressie op jouw gasten. Ook weten wat de prijs is van een toren huren bij jouw event? Vraag dan een offerte aan en we laten je weten met welke prijs je rekening moet houden. Wil je meer weten over een toren huren in Oostzaan of heb je nog vragen? Neem contact met ons op en we helpen je verder.Home