Home » Champagnetoren huren in Opmeer

Champagnetoren huren in Opmeer

Ben je op zoek naar een partij waar je een champagnetoren kunt huren in Opmeer? Bij Champagnetoren.nl kun je terecht. Heb je over een tijdje een verjaardagsfeest, personeelsfeest of ander evenement? Pak dan zeker uit. Een glas champagne is een echte toevoeging voor jouw feestje. Voor de ultieme beleving is het een aanrader om te kiezen voor een supermooie champagnetoren op jouw feest.

Mogelijkheden champagnetoren huren in Opmeer

Wil je ook een champagnetoren huren in Opmeer? Dan zijn er uiteenlopende opties. Zo maken we een onderscheid tussen verschillende champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Per toren is het mogelijk om deze geheel naar jouw wens aan te kleden. We spelen graag in op jouw wensen. Zo kun je zelf kiezen in welke kleur je de toren wenst en kun je bepalen welke kledingstukken we dragen. Er is bovendien nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: voorzie je glaasje bubbels van een special effect met de Wild Hibiscus. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: geef je een feest in een bepaalde kleur? Laat dan de kleur van de bubbels aanpassen naar het thema van jouw evenement. We maken gebruik van verschillende kleurstoffen, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: laat de champagne op een originele manier openen. Een prachtige toevoeging voor jouw feest.
  • Fruit: champagne met een aardbei, blauwe bes of een andere fruitsoort? Dit ziet er niet alleen vrolijk uit, het smaakt ook nog eens heerlijk.
  • Rookeffect: extra indruk maken op jouw gasten? Aan de hand van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: wij bieden je de mogelijkheid om de toren te voorzien van jouw eigen logo. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit bewerkstelligen. Dit zorgt voor een unieke touch.

 

Mobiel en veilig

Met de wieltjes onder het geheel, kun je de torens plaatsen waar je maar wilt. Tevens zijn de toren extra stevig gemaakt, waardoor ze niet instorten. Dat wil zeggen: de torens kun je op elk feest plaatsen.

Kosten champagnetoren huren in Opmeer

Waar de toren ook staat: een toren is een ware blikvanger voor jouw feest. Ben je ook nieuwsgierig wat de prijs is van een toren bij jouw feestje? Via onze site kun je een offerte aanvragen, zodat je helemaal weet wat je kunt verwachten. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een toren huren in Opmeer? Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.

 Home