Champagnetoren huren in Opsterland

Ben je op zoek naar een partner waar je een champagnetoren kunt huren in Opsterland? Champagnetoren.nl is de partner waar je kunt slagen.. Staat er spoedig een verjaardag, bedrijfsfeest of ander event op de agenda? Dan is het tijd om uit te pakken. Met een glaasje bubbels maak je jouw event nog leuker. Kies voor een champagnetoren en geef je gasten een onvergetelijke beleving.

Keuzes champagnetoren huren in Opsterland

Wil je ook een champagnetoren huren in Opsterland? Dan zijn er veel mogelijkheden. Zo maken we een onderscheid tussen diverse champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. We spelen graag in op jouw wensen. Zo kun je zelf kiezen in welke kleur je de toren wenst en kun je bepalen welke outfit we dragen. Dat is lang niet alles: er zijn nog andere decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: ga je een event organiseren in een bepaalde kleur? Pak uit en laat de kleur van de bubbels veranderen naar het thema van jouw evenement. We maken gebruik van allerlei kleurstoffen, waardoor we de champagne in elke gewenste kleur kunnen serveren.
  • Sabrage: dit is een unieke manier om jouw fles champagne te openen. Dit maakt absoluut indruk op jouw gasten.
  • Fruit: champagne met een aardbei, blauwe bes of een andere fruitsoort? Het smaakt heerlijk en het ziet er ook nog eens aangenaam uit.
  • Rookeffect: extra indruk maken op jouw genodigden? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de torenn. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo is het onmiddellijk duidelijk wie het feest organiseert.


Mobiel en veilig

Met dank aan de wieltjes onder het geheel, is het mogelijk om de champagnetoren neer te zetten op alle plaatsen. Ook zijn de champagnetorens stevig gemaakt, zodat ze niet vallen. Plaats de champagnetorens op elk feestje, waar jij maar wilt.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Opsterland

Waar de champagnetoren ook staat: een champagnetoren is een ware eyecatcher voor jouw feest. Wil je ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren in Opsterland? Vraag dan een offerte aan en we laten je weten met welke prijs je rekening moet houden. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Opsterland of heb je nog vragen? Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.Home