Champagnetoren huren in Oss

Een champagnetoren huren in Oss? Bij Champagnetoren.nl kun je slagen. Staat er gauw een verjaardagsfeest, huwelijk of ander event op de planning? Pak dan zeker uit. Een glaasje champagne is een echte aanrader voor jouw feestje. Kies voor een champagnetoren en geef je genodigden een onvergetelijke ervaring.

Keuzes champagnetoren huren in Oss

Wil je ook een champagnetoren huren in Oss? Dan zijn er veel opties. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Geef je persoonlijke touch aan jouw favoriete toren. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Kies zelf in welke kleur je de champagnetoren wenst en kies welke outfit we dragen. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer extra decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een echte blikvanger voor in jouw glaasje bubbels. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: ga je een feest regelen in een speciale kleur? Pak uit en laat de kleur van de bubbels veranderen naar het thema van jouw event. We gebruiken verschillende kleurstoffen, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: een klassieke manier om een fles champagne open te maken. Dit maakt absoluut indruk op jouw genodigden.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een aardbei, framboos of een andere fruitsoort. Een echte belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: extra indruk maken op jouw genodigden? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: je kunt de champagetoren voorzien van jouw eigen logo. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo is het meteen duidelijk wie het event organiseert.


Veilig en mobiel

Met de wieltjes onder het geheel, is het mogelijk om de champagnetoren neer te zetten overal. Je hoeft niet bang te zijn dat de champagnetorens instorten, want ze zijn extra stevig ontworpen. Je kunt de champagnetorens daarom op elk feestje neerzetten.

Prijs champagnetoren huren in Oss

Kies voor een champagnetoren en maak een geweldige indruk op jouw genodigden. Wil je ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren in Oss? Vraag dan een offerte aan en we vertellen je met welke prijs je rekening moet houden. Wil je meer weten over een toren huren in Oss of heb je nog vragen? Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.Home