Champagnetoren huren in Oud-Beijerland

Ben je op zoek naar een partner waar je een champagnetoren kunt huren in Oud-Beijerland? Bij Champagnetoren.nl kun je terecht. Een verjaardagsfeest, jubileum of ander event? Dan moet je dit flink vieren. Een glas champagne is een ware aanrader voor jouw evenement. Huur een champagnetoren en maak zo indruk op jouw gasten.

Wat zijn je wensen rondom een champagnetoren huren in Oud-Beijerland?

Wil je ook een champagnetoren huren in Oud-Beijerland? Dan zijn er diverse mogelijkheden. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Geef je eigen touch aan jouw favoriete toren. We spelen graag in op jouw wensen. Het is mogelijk om te kiezen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je kiezen welke outfits we aanhebben. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Pak uit en laat de kleur van de champagne veranderen naar het thema van jouw evenement. We maken gebruik van allerlei kleurstoffen, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: dit is een originele manier om jouw fles champagne te openen. Een mooie toevoeging voor jouw event.
  • Fruit: kies voor een aardbei, blauwe bes of andere fruitsoort in jouw glas Het smaakt verrukkelijk en het ziet er ook nog eens leuk uit.
  • Rookeffect: wil je jouw gasten nog meer verrassen? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw toren nog meer op.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de champagnetoren. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit verwezenlijken. Dit ziet er nog unieker uit.


Veilig en mobiel

Dankzij de wieltjes, is het mogelijk om de toren te plaatsen overal. Ook zijn de champagnetorens stevig gemaakt, zodat ze niet vallen. Je kunt de champagnetorens daarom op elk evenement plaatsen.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Oud-Beijerland

Kies voor een champagnetoren en maak een geweldige indruk op jouw gasten. Wil je ook weten wat de kosten zijn van een champagnetoren huren in Oud-Beijerland? Dan kun je helemaal vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat je weet met welke kosten je rekening moet houden. Wil je meer weten over een toren huren in Oud-Beijerland of heb je nog vragen? Neem contact met ons op en we staan je graag te woord.Home