Champagnetoren huren in Oude IJsselstreek

Een champagnetoren huren in Oude IJsselstreek? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Staat er over een tijdje een verjaardag, bedrijfsfeest of ander event op de agenda? Dan moet je dit absoluut vieren. Een glas bubbels is een ware toevoeging voor jouw evenement. Huur een champagnetoren en maak zo indruk op jouw genodigden.

Wat zijn de mogelijkheden van een toren huren in Oude IJsselstreek?

Er zijn diverse mogelijkheden als je een champagnetoren in Oude IJsselstreek wilt huren. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Per toren is het mogelijk om deze geheel naar jouw wens aan te kleden. Omdat geen één feest hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke kledingstukken we moeten aanhebben. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer extra decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest regelen in een bepaalde kleur? Wees uniek en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We gebruiken verschillende kleurstoffen, waardoor het mogelijk is om de champagne in verschillende kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een speciale manier open te maken. Dit maakt zeker indruk op jouw genodigden.
  • Fruit: champagne met een kers, blauwe bes of een andere fruitsoort? Een traktatie voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de champagnetoren. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit ziet er nog unieker uit.


Plaatsbaar waar je maar wilt

Met dank aan de wielen onder het geheel, is het mogelijk om de toren neer te zetten op alle plaatsen. Je hoeft niet ongerust te zijn dat de champagnetorens vallen, want ze zijn extra stevig ontworpen. Je kunt de champagnetorens daarom op elk event plaatsen.

Prijs champagnetoren huren in Oude IJsselstreek

Kies voor een toren en maak een goede impressie op jouw genodigden. Wil je ook weten wat de kosten zijn van een champagnetoren huren in Oude IJsselstreek? Vraag dan een offerte aan en we vertellen je met welke kosten je rekening moet houden. Wil je meer weten over een toren huren in Oude IJsselstreek Neem contact met ons op en we helpen je verder.Home