Home » Champagnetoren huren in Ouder-Amstel

Champagnetoren huren in Ouder-Amstel

Ben je op zoek naar een partner waar je een champagnetoren kunt huren in Ouder-Amstel? Champagnetoren.nl is de partner waar je terechtkunt.. Heb je over een tijdje een verjaardag, huwelijk of ander evenement? Dan moet je dit goed vieren. Met een glas champagne maak je jouw feestje nog specialer. Maak indruk op de gasten en serveer de bubbels vanuit een supermooie champagnetoren.

Mogelijkheden champagnetoren huren in Ouder-Amstel

Wil je ook een champagnetoren huren in Ouder-Amstel? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Zo maken we een onderscheid tussen verschillende champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Zo kun je zelf bepalen in welke kleur je de toren wenst en kun je bepalen welke kleding we aanhebben. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer andere decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: creëer een buitengewoon effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: ga je een feest organiseren in een speciale kleur? Laat dan de kleur van de champagne aanpassen naar het thema van jouw evenement. We voegen diverse kleurstoffen toe aan de champagne, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: laat de champagne op een originele manier openen. Een uniek spektakel voor jouw gasten.
  • Fruit: kies voor een kers, framboos of andere fruitsoort in jouw glas Het smaakt heerlijk en het ziet er ook nog eens aangenaam uit.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: het is mogelijk om de champagnetoren aan te kleden met jouw persoonlijke logo. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit bewerkstelligen. Dit ziet er nog unieker uit.

 

Mobiel en veilig

Met dank aan de wieltjes onder het geheel, is het mogelijk om de champagnetoren neer te zetten op alle plaatsen. Bovendien zijn de torens stevig gemaakt, waardoor ze niet vallen. Je kunt de torens daarom op elk evenement plaatsen.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Ouder-Amstel

Waar de toren ook staat: een champagnetoren is een echte eyecatcher voor jouw evenement. Wil je ook weten wat de kosten zijn van een champagnetoren huren in Ouder-Amstel? Dan kun je helemaal vrijblijvend een offerte aanvragen, waardoor je weet met welke kosten je rekening moet houden. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Ouder-Amstel of heb je nog vragen? Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.

 Home