Home » Champagnetoren huren in Oudewater

Champagnetoren huren in Oudewater

Wil je ook een champagnetoren huren in Oudewater? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Staat er spoedig een verjaardag, bedrijfsfeest of ander evenement op de agenda? Dan moet je dit goed vieren. Een glas champagne mag dan absoluut niet ontbreken. Voor de ultieme ervaring is het een aanrader om te kiezen voor een prachtige champagnetoren op jouw event.

Wat zijn je wensen rondom een champagnetoren huren in Oudewater?

Wil je ook een champagnetoren huren in Oudewater? Dan zijn er uiteenlopende opties. Zo maken we een onderscheid tussen diverse champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Per toren is het mogelijk om deze helemaal naar jouw wens aan te kleden. Omdat geen één event hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke outfits we moeten dragen. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer andere decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een echte eyecatcher voor in jouw glas champagne. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: ga je een feestje regelen in een speciale kleur? Wees origineel en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor we de champagne in elke gewenste kleur kunnen aanbieden.
  • Sabrage: een traditionele manier om een fles champagne te openen. Een unieke belevenis voor jouw gasten.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een kers, framboos of een andere fruitsoort. Een echte belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: wil je jouw gasten nog meer verrassen? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: je kunt de champagetoren voorzien van jouw eigen logo. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo ziet de toren er super professioneel uit.

 

Plaatsbaar waar je maar wilt

Met dank aan de wielen onder het geheel, is het mogelijk om de champagnetoren te plaatsen overal. Verder zijn de torens stevig ontworpen, waardoor ze niet vallen. Je kunt de torens daarom op elk feest plaatsen.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Oudewater

Kies voor een toren en maak een geweldige indruk op jouw gasten. Ben je ook benieuwd wat de prijs is van een champagnetoren bij jouw feest? Via onze website kun je een offerte aanvragen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een champagnetoren huren in Oudewater? Neem dan contact met ons op en we vertellen je graag meer over de opties.

 Home