Home » Champagnetoren huren in Overbetuwe

Champagnetoren huren in Overbetuwe

Ben je op zoek naar een partner waar je een champagnetoren kunt huren in Overbetuwe? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Staat er over een tijdje een verjaardagsfeest, personeelsfeest of ander feest op de planning? Dan moet je dit flink vieren. Een glaasje bubbels is een ware aanrader voor jouw feestje. Imponeer de gasten en serveer de champagne vanuit een supermooie champagnetoren.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Overbetuwe

Wil je ook een champagnetoren huren in Overbetuwe? Dan zijn er uiteenlopende opties. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Per champagnetoren is het mogelijk om deze helemaal naar jouw wens aan te kleden. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Bepaal zelf in welke kleur je de champagnetoren wenst en kies welke outfit we dragen. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: voorzie je glaasje champagne van een special effect met de Wild Hibiscus. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en het is mogelijk om deze te eten.
  • Gekleurde champagne: ga je een feestje regelen in een bepaalde kleur? Pak uit en laat de kleur van de champagne aanpassen naar het thema van jouw feest. We voegen diverse kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor we de champagne in elke wenselijke kleur kunnen aanbieden.
  • Sabrage: laat de champagne op een unieke manier openen. Een geweldige toevoeging voor jouw event.
  • Fruit: kies voor een kers, framboos of andere fruitsoort in jouw champagneglas Het smaakt heerlijk en het ziet er ook nog eens mooi uit.
  • Rookeffect: nog meer indruk maken op jouw gasten? Aan de hand van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: wij bieden je de mogelijkheid om de toren te voorzien van jouw eigen logo. Dit kunnen wij realiseren aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit zorgt voor een persoonlijke touch.

 

Mobiel en veilig

Met dank aan de wielen onder het geheel, kun je de torens overal neerzetten. Ook zijn de toren extra stevig gemaakt, waardoor ze niet instorten. Je kunt de champagnetorens daarom op elk feestje plaatsen.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Overbetuwe

Waar de champagnetoren ook staat: een toren is een echte blikvanger voor jouw event. Ben je ook benieuwd wat de kosten zijn van een toren bij jouw evenement? Dan kun je helemaal vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat je weet met welke kosten je rekening moet houden. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een toren huren in Overbetuwe? Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.

 Home