Home » Champagnetoren huren in Overijssel

Champagnetoren huren in Overijssel

Wil je ook een champagnetoren huren in Overijssel? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Of je nu een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of ander feest hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Dan is het tijd om uit te pakken. Met een glaasje bubbels maak je jouw feest nog specialer. Voor de ultieme beleving is het een tip om te kiezen voor een prachtige champagnetoren op jouw feest.

Wat zijn de opties van een toren huren in Overijssel?

Wil je ook een champagnetoren huren in Overijssel? Dan zijn er diverse opties. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. Omdat geen één feest hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Kies zelf in welke kleur je de champagnetoren wenst en bepaal welke kledingstukken we aanhebben. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: voorzie je glaasje champagne van een special effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest organiseren in een speciale kleur? Wees uniek en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een originele manier open te maken. Dit maakt zeker indruk op jouw gasten.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een kers, blauwe bes of een andere fruitsoort. Dit ziet er niet alleen vrolijk uit, het smaakt ook nog eens verrukkelijk.
  • Rookeffect: wil je jouw genodigden nog meer verrassen? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: je kunt de toren voorzien van jouw eigen logo. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit realiseren. Dit ziet er nog professioneler uit.

 

Plaatsbaar waar je maar wilt

Met de wieltjes onder het geheel, is het mogelijk om de toren te plaatsen waar je maar wilt. Bovendien zijn de torens stevig ontworpen, zodat ze niet instorten. Plaats de torens op elk evenement, waar jij maar wenst.

Prijs champagnetoren huren in Overijssel

Kies voor een toren en maak een geweldige impressie op jouw gasten. Ben je ook benieuwd wat de prijs is van een toren bij jouw feest? Vraag dan een offerte aan en we vertellen je met welke prijs je rekening moet houden. Wil je meer weten over een toren huren in Overijssel Contacteer en we vertellen je graag meer over de opties.

 Home