Home » Champagnetoren huren in Papendrecht

Champagnetoren huren in Papendrecht

Ben je op zoek naar een partij waar je een champagnetoren kunt huren in Papendrecht? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Staat er gauw een verjaardagsfeest, jubileum of ander event op de planning? Pak dan zeker uit. Een glaasje champagne mag dan zeker niet ontbreken. Maak indruk op de gasten en serveer de champagne vanuit een supermooie champagnetoren.

Wat zijn de opties van een toren huren in Papendrecht?

Er zijn uiteenlopende mogelijkheden als je een champagnetoren in Papendrecht wilt huren. Zo maken we een onderscheid tussen verschillende champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Je kunt jouw favoriete toren naar je eigen smaak aankleden. We spelen graag in op jouw wensen. Kies zelf in welke kleur je de champagnetoren wenst en bepaal welke outfits we aanhebben. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer extra decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: creëer een uniek effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: ga je een feest regelen in een bepaalde kleur? Pak uit en laat de kleur van de bubbels aanpassen naar het thema van jouw evenement. We maken gebruik van verschillende kleurstoffen, waardoor het mogelijk is om de champagne in verschillende kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: dit is een speciale manier om jouw fles champagne te openen. Een speciale belevenis voor jouw gasten.
  • Fruit: kies voor een kers, framboos of andere fruitsoort in jouw champagneglas Het smaakt verrukkelijk en het ziet er ook nog eens vrolijk uit.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw gasten? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw toren nog meer op.
  • Branding: het is mogelijk om de champagnetoren aan te kleden met jouw eigen logo. Dit kunnen wij realiseren aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo ziet de champagnetoren er hartstikke professioneel uit.

 

Veilig en mobiel

Met dank aan de wieltjes onder het geheel, is het mogelijk om de toren neer te zetten waar je maar wilt. Bovendien zijn de champagnetorens stevig gemaakt, waardoor ze niet instorten. Plaats de champagnetorens op elk evenement, waar jij maar wenst.

Prijs champagnetoren huren in Papendrecht

Waar de champagnetoren ook staat: een toren is een echte blikvanger voor jouw event. Ben je ook benieuwd wat de kosten zijn van een toren bij jouw event? Dan kun je helemaal vrijblijvend een offerte aanvragen, waardoor je weet met welke kosten je rekening moet houden. Wil je meer weten over een toren huren in Papendrecht Neem dan contact met ons op en we vertellen je graag meer over de opties.

 Home