Home » Champagnetoren huren in Peel en Maas

Champagnetoren huren in Peel en Maas

Een champagnetoren huren in Peel en Maas? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Staat er over een tijdje een verjaardag, jubileum of ander feest op de agenda? Dan is het tijd om uit te pakken. Een glaasje champagne is een echte toevoeging voor jouw feest. Imponeer de feestgangers en serveer de bubbels vanuit een prachtige champagnetoren.

Wat zijn de mogelijkheden van een toren huren in Peel en Maas?

Wil je ook een champagnetoren huren in Peel en Maas? Dan zijn er uiteenlopende mogelijkheden. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Per toren is het mogelijk om deze geheel naar jouw wens aan te kleden. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Zo kun je zelf bepalen in welke kleur je de toren wenst en kun je kiezen welke outfit we aanhebben. Dat is lang niet alles: er zijn nog meer decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een echte eyecatcher voor in jouw glaasje champagne. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: ga je een evenement regelen in een speciale kleur? Dan is het een origineel plan om de kleur van de champagne te veranderen naar het thema van jouw feest. We gebruiken verschillende kleurstoffen, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: dit is een unieke manier om jouw fles champagne te openen. Dit maakt zeker weten indruk op jouw genodigden.
  • Fruit: kies voor een kers, framboos of andere fruitsoort in jouw glas Een echte belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: wil je jouw genodigden nog meer verrassen? Aan de hand van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo valt jouw toren nog meer op.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de champagnetoren. Dit kunnen wij bewerkstelligen aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit zorgt voor een unieke touch.

 

Veilig en mobiel

Met dank aan de wielen onder het geheel, kun je de torens overal neerzetten. Bovendien zijn de torens stevig gemaakt, zodat ze niet vallen. Je kunt de torens daarom op elk feest plaatsen.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Peel en Maas

Waar de toren ook staat: een toren is een echte eyecatcher voor jouw evenement. Ben je ook nieuwsgierig wat de prijs is van een toren bij jouw event? Vraag dan een offerte aan en we vertellen je met welke prijs je rekening moet houden. Wil je meer weten over een toren huren in Peel en Maas Neem contact met ons op en we helpen je verder.

 Home