Home » Champagnetoren huren in Pekela

Champagnetoren huren in Pekela

Een champagnetoren huren in Pekela? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Een verjaardag, bedrijfsfeest of ander feest? Dan is het tijd om uit te pakken. Een glaasje bubbels serveren is altijd een goed idee. Huur een champagnetoren en maak zo indruk op jouw genodigden.

Wat zijn de opties van een toren huren in Pekela?

Er zijn verschillende mogelijkheden als je een champagnetoren in Pekela wilt huren. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Geef je persoonlijke touch aan jouw favoriete champagnetoren. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Zo kun je zelf bepalen in welke kleur je de toren wenst en kun je bepalen welke kledingstukken we aanhebben. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: creëer een geweldig effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest regelen in een speciale kleur? Laat dan de kleur van de champagne veranderen naar het thema van jouw feest. We voegen allerlei kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor we de champagne in elke wenselijke kleur kunnen aanbieden.
  • Sabrage: een klassieke methode om een fles champagne open te maken. Een superleuke toevoeging voor jouw event.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een aardbei, framboos of een andere fruitsoort. Een versnapering voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw genodigden? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: het is mogelijk om de toren aan te kleden met jouw persoonlijke logo. Dit kunnen wij realiseren aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo ziet de champagnetoren er hartstikke vakkundig uit.

 

Veilig en mobiel

Met dank aan de wielen onder het geheel, kun je de champagnetorens neerzetten waar je maar wilt. Je hoeft niet angstig te zijn dat de torens vallen, want ze zijn extra stevig ontworpen. Wat je ook wenst: je kunt de toren op elk event neerzetten.

Prijs champagnetoren huren in Pekela

Waar de champagnetoren ook staat: een toren is een echte blikvanger voor jouw event. Ook benieuwd wat de prijs is van een toren huren bij jouw event? Vraag dan een offerte aan en we laten je weten met welke prijs je rekening moet houden. Wil je meer weten over een toren huren in Pekela Contacteer en we vertellen je graag meer over de opties.

 Home