Champagnetoren huren in Pijnacker-Nootdorp

Ben je op zoek naar een partner waar je een champagnetoren kunt huren in Pijnacker-Nootdorp? Bij Champagnetoren.nl kun je terecht. Een verjaardag, huwelijk of ander event? Dan moet je dit goed vieren. Met een glaasje bubbels maak je jouw event nog feestelijker. Imponeer de genodigden en serveer de champagne vanuit een indrukwekkende champagnetoren.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Pijnacker-Nootdorp

Wil je ook een champagnetoren huren in Pijnacker-Nootdorp? Dan zijn er diverse mogelijkheden. Zo maken we een onderscheid tussen diverse champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. We spelen graag in op jouw wensen. Zo kun je zelf bepalen in welke kleur je de toren wenst en kun je kiezen welke outfit we dragen. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest organiseren in een speciale kleur? Dan is het een origineel plan om de kleur van de bubbels te veranderen naar het thema van jouw feestje. We maken gebruik van allerlei kleurstoffen, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: laat de champagne op een unieke manier openen. Een mooie toevoeging voor jouw event.
  • Fruit: kies voor een kers, framboos of andere fruitsoort in jouw champagneglas Dit ziet er niet alleen aangenaam uit, het smaakt ook nog eens heerlijk.
  • Rookeffect: nog meer indruk maken op jouw genodigden? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: het is mogelijk om de toren aan te kleden met jouw unieke logo. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit realiseren. Dit zorgt voor een persoonlijke touch.


Mobiel en veilig

Met dank aan de wieltjes onder het geheel, kun je de champagnetorens waar je maar wilt plaatsen. Daarbij zijn de torens stevig gemaakt, waardoor ze niet instorten. Kortom: de champagnetorens kun je op elk feestje plaatsen.

Kosten champagnetoren huren in Pijnacker-Nootdorp

Waar de champagnetoren ook staat: een champagnetoren is een ware blikvanger voor jouw event. Ben je ook nieuwsgierig wat de prijs is van een champagnetoren bij jouw event? Dan kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, waardoor je weet met welke kosten je rekening moet houden. Wil je meer weten over een toren huren in Pijnacker-Nootdorp of heb je nog vragen? Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.Home