Home » Champagnetoren huren in Purmerend

Champagnetoren huren in Purmerend

Wil je ook een champagnetoren huren in Purmerend? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Of je nu een verjaardag, jubileum of ander evenement hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Pak dan zeker uit. Een glas bubbels mag dan zeker niet ontbreken. Kies voor een champagnetoren en geef je genodigden een onvergetelijke ervaring.

Wat zijn je wensen wat betreft een champagnetoren huren in Purmerend?

Er zijn uiteenlopende mogelijkheden als je een champagnetoren in Purmerend wilt huren. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Geef je persoonlijke touch aan jouw favoriete champagnetoren. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Zo kun je zelf bepalen in welke kleur je de toren wenst en kun je kiezen welke outfits we aanhebben. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer andere decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een ware blikvanger voor in jouw glas champagne. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest regelen in een speciale kleur? Dan is het een goed plan om de kleur van de bubbels te veranderen naar het thema van jouw evenement. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor het mogelijk is om de champagne in verschillende kleuren te serveren.
  • Sabrage: laat de champagne op een unieke manier openen. Een bijzonder spektakel voor jouw gasten.
  • Fruit: champagne met een aardbei, framboos of een andere fruitsoort? Een ware belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw genodigden? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw toren nog meer op.
  • Branding: wij bieden je de mogelijkheid om de toren te voorzien van jouw eigen logo. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo is het gelijk duidelijk wie het evenement organiseert.

 

Veilig en mobiel

Met de wielen onder het geheel, is het mogelijk om de toren neer te zetten waar je maar wilt. Je hoeft niet ongerust te zijn dat de torens instorten, want ze zijn extra stevig ontworpen. Plaats de torens op elk event, waar jij maar wilt.

Kosten champagnetoren huren in Purmerend

Kies voor een champagnetoren en maak een goede impressie op jouw gasten. Ben je ook nieuwsgierig wat de kosten zijn van een toren bij jouw feestje? Vraag dan een offerte aan en we vertellen je met welke kosten je rekening moet houden. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Purmerend Contacteer en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

 Home