Champagnetoren huren in Putten

Een champagnetoren huren in Putten? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Heb je binnenkort een verjaardag, huwelijk of ander feest? Bijzondere momenten zijn er om te vieren. Een glaasje bubbels is een echte aanrader voor jouw feest. Maak indruk op de feestgangers en serveer de champagne vanuit een prachtige champagnetoren.

Keuzes champagnetoren huren in Putten

Wil je ook een champagnetoren huren in Putten? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Geef je eigen touch aan jouw favoriete toren. We spelen graag in op jouw wensen. Bepaal zelf in welke kleur je de toren wenst en bepaal welke kleding we dragen. Dat is lang niet alles: er zijn nog extra decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: voorzie je glaasje champagne van een special effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: ga je een event regelen in een speciale kleur? Wees uniek en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We maken gebruik van allerlei kleurstoffen, waardoor we de champagne in elke wenselijke kleur kunnen aanbieden.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een originele manier open te maken. Een uniek spektakel voor jouw genodigden.
  • Fruit: champagne met een kers, framboos of een andere fruitsoort? Het smaakt heerlijk en het ziet er ook nog eens leuk uit.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de champagnetoren. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo ziet de toren er super vakkundig uit.


Veilig en mobiel

Met de wielen onder het geheel, kun je de torens plaatsen waar je maar wilt. Ook zijn de champagnetorens stevig gemaakt, zodat ze niet instorten. Plaats de champagnetorens op elk feestje, waar jij maar wenst.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Putten

Kies voor een toren en maak een geweldige indruk op jouw genodigden. Ben je ook benieuwd wat de kosten zijn van een toren bij jouw evenement? Via onze site kun je een offerte aanvragen, waardoor je precies weet wat je kunt verwachten. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Putten of heb je nog vragen? Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.Home