Home » Champagnetoren huren in Raalte

Champagnetoren huren in Raalte

Een champagnetoren huren in Raalte? Bij Champagnetoren.nl kun je slagen. Heb je over een tijdje een verjaardagsfeest, jubileum of ander feest? Bijzondere gelegenheden zijn er om te vieren. Een glas bubbels is een echte aanrader voor jouw event. Huur een champagnetoren en imponeer jouw gasten.

Wat zijn de opties van een champagnetoren huren in Raalte?

Er zijn diverse mogelijkheden als je een champagnetoren in Raalte wilt huren. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Geef je eigen touch aan jouw favoriete champagnetoren. Omdat geen één feest hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Het is mogelijk om te kiezen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je kiezen welke outfit we aanhebben. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: voorzie je glaasje bubbels van een special effect met de Wild Hibiscus. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest regelen in een bepaalde kleur? Pak uit en laat de kleur van de bubbels aanpassen naar het thema van jouw feestje. We voegen allerlei kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor het mogelijk is om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: dit is een originele manier om jouw fles champagne te openen. Een unieke belevenis voor jouw gasten.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een kers, framboos of een andere fruitsoort. Het smaakt verrukkelijk en het ziet er ook nog eens mooi uit.
  • Rookeffect: extra indruk maken op jouw gasten? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw champagnetoren nog meer op.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de torenn. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit zorgt voor een persoonlijke touch.

 

Mobiel en veilig

Dankzij de wielen, is het mogelijk om de champagnetoren te plaatsen waar je maar wilt. Ook zijn de torens stevig gemaakt, waardoor ze niet vallen. Wat je ook wenst: je kunt de toren op elk event plaatsen.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Raalte

Waar de toren ook staat: een champagnetoren is een echte blikvanger voor jouw feest. Ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren bij jouw feest? Via onze site kun je een offerte aanvragen, waardoor je helemaal weet wat je kunt verwachten. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Raalte of heb je nog vragen? Neem contact met ons op en we helpen je verder.

 Home