Champagnetoren huren in Reimerswaal

Een champagnetoren huren in Reimerswaal? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Staat er gauw een verjaardag, jubileum of ander evenement op de planning? Pak dan zeker uit. Met een glaasje champagne maak je jouw evenement nog leuker. Huur een champagnetoren en imponeer jouw gasten.

Keuzes champagnetoren huren in Reimerswaal

Er zijn veel mogelijkheden als je een champagnetoren in Reimerswaal wilt huren. Zo maken we een onderscheid tussen verschillende champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Per champagnetoren is het mogelijk om deze helemaal naar jouw wens aan te kleden. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke outfit we moeten dragen. Dat is lang niet alles: er zijn nog meer decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: voorzie je glaasje champagne van een special effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Pak uit en laat de kleur van de bubbels veranderen naar het thema van jouw event. We gebruiken verschillende kleurstoffen, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: laat de champagne op een speciale manier openen. Een unieke beleving voor jouw gasten.
  • Fruit: champagne met een aardbei, blauwe bes of een andere fruitsoort? Het smaakt verrukkelijk en het ziet er ook nog eens vrolijk uit.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw gasten? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw toren nog meer op.
  • Branding: wij bieden je de mogelijkheid om de toren te voorzien van jouw eigen logo. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit verwezenlijken. Zo ziet de champagnetoren er hartstikke vakkundig uit.


Plaatsbaar waar je maar wilt

Met dank aan de wielen onder het geheel, is het mogelijk om de toren neer te zetten waar je maar wilt. Je hoeft niet bang te zijn dat de torens vallen, want ze zijn extra stevig ontworpen. Wat je ook wilt: je kunt de toren op elk event neerzetten.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Reimerswaal

Een champagnetoren is een ware blikvanger voor jouw feestje. Ben je ook nieuwsgierig wat de kosten zijn van een toren bij jouw evenement? Dan kun je helemaal vrijblijvend een offerte aanvragen, waardoor je weet met welke prijs je rekening moet houden. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een toren huren in Reimerswaal? Contacteer en we vertellen je graag meer over de opties.Home