Champagnetoren huren in Renkum

Een champagnetoren huren in Renkum? Champagnetoren.nl is de partner waar je kunt slagen.. Een verjaardag, bedrijfsfeest of ander feest? Dan moet je dit zeker vieren. Een glas bubbels is een echte aanrader voor jouw event. Huur een champagnetoren en maak zo indruk op jouw genodigden.

Keuzes champagnetoren huren in Renkum

Er zijn diverse mogelijkheden als je een champagnetoren in Renkum wilt huren. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke kleding we moeten dragen. Dat is lang niet alles: er zijn nog meer decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: voorzie je glas bubbels van een special effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: geef je een event in een bepaalde kleur? Wees uniek en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We gebruiken diverse kleurstoffen, waardoor het mogelijk is om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: dit is een unieke manier om jouw fles champagne te openen. Een unieke beleving voor jouw gasten.
  • Fruit: kies voor een kers, framboos of andere fruitsoort in jouw champagneglas Een versnapering voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: wil je jouw gasten nog meer verrassen? Aan de hand van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo valt jouw toren nog meer op.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de champagnetoren. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit zorgt voor een persoonlijke touch.


Mobiel en veilig

Met de wielen onder het geheel, kun je de torens overal neerzetten. Je hoeft niet bang te zijn dat de torens vallen, want ze zijn extra stevig ontworpen. Je kunt de torens daarom op elk evenement neerzetten.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Renkum

Kies voor een champagnetoren en maak een onvergetelijke impressie op jouw genodigden. Ben je ook benieuwd wat de kosten zijn van een toren bij jouw feest? Dan kun je helemaal vrijblijvend een offerte aanvragen, waardoor je weet met welke prijs je rekening moet houden. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een toren huren in Renkum? Neem contact met ons op en we helpen je verder.Home