Home » Champagnetoren huren in Renswoude

Champagnetoren huren in Renswoude

Een champagnetoren huren in Renswoude? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Heb je binnenkort een verjaardagsfeest, jubileum of ander evenement? Pak dan zeker uit. Met een glas champagne maak je jouw feestje nog leuker. Huur een champagnetoren en imponeer jouw genodigden.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Renswoude

Er zijn veel mogelijkheden als je een champagnetoren in Renswoude wilt huren. Zo maken we een onderscheid tussen diverse champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Je kunt jouw favoriete champagnetoren naar je eigen smaak aankleden. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Kies zelf in welke kleur je de champagnetoren wenst en bepaal welke outfit we dragen. Er is daarnaast nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: creëer een geweldig effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: ga je een event organiseren in een bepaalde kleur? Pak uit en laat de kleur van de champagne aanpassen naar het thema van jouw feestje. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor we de champagne in elke gewenste kleur kunnen serveren.
  • Sabrage: laat de champagne op een speciale manier openen. Dit maakt zeker weten indruk op jouw gasten.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een aardbei, blauwe bes of een andere fruitsoort. Een echte belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: wil je jouw genodigden nog meer verrassen? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de torenn. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo is het direct duidelijk wie het evenement organiseert.

 

Veilig en mobiel

Met de wielen onder het geheel, is het mogelijk om de toren te plaatsen waar je maar wilt. Je hoeft niet bang te zijn dat de torens vallen, want ze zijn extra stevig ontworpen. Wat je ook wilt: je kunt de toren op elk event plaatsen.

Prijs champagnetoren huren in Renswoude

Waar de champagnetoren ook staat: een toren is een ware eyecatcher voor jouw evenement. Wil je ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren in Renswoude? Vraag dan een offerte aan en we zeggen je met welke prijs je rekening moet houden. Wil je meer weten over een toren huren in Renswoude of heb je nog vragen? Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.

 Home