Champagnetoren huren in Reusel-De Mierden

Een champagnetoren huren in Reusel-De Mierden? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Of je nu een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of ander evenement hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Pak dan zeker uit. Een glas champagne is een ware toevoeging voor jouw feestje. Imponeer de genodigden en serveer de bubbels vanuit een prachtige champagnetoren.

Wat zijn de opties van een toren huren in Reusel-De Mierden?

Wil je ook een champagnetoren huren in Reusel-De Mierden? Dan zijn er verschillende opties. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Per toren is het mogelijk om deze geheel naar jouw wens aan te kleden. We spelen graag in op jouw wensen. Kies zelf in welke kleur je de toren wenst en kies welke kledingstukken we aanhebben. Dat is lang niet alles: er zijn nog andere decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een ware blikvanger voor in jouw glaasje champagne. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest regelen in een bepaalde kleur? Pak uit en laat de kleur van de bubbels aanpassen naar het thema van jouw evenement. We maken gebruik van diverse kleurstoffen, waardoor we de champagne in elke gewenste kleur kunnen serveren.
  • Sabrage: dit is een originele manier om jouw fles champagne te openen. Dit maakt zeker weten indruk op jouw gasten.
  • Fruit: kies voor een aardbei, blauwe bes of andere fruitsoort in jouw champagneglas Dit ziet er niet alleen leuk uit, het smaakt ook nog eens verrukkelijk.
  • Rookeffect: extra indruk maken op jouw genodigden? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: het is mogelijk om de champagnetoren aan te kleden met jouw persoonlijke logo. Dit kunnen wij realiseren aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit ziet er nog unieker uit.


Mobiel en veilig

Met de wielen onder het geheel, kun je de torens neerzetten waar je maar wilt. Bovendien zijn de champagnetorens stevig ontworpen, zodat ze niet instorten. Hoe dan ook: de torens kun je op elk feestje plaatsen.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Reusel-De Mierden

Waar de toren ook staat: een toren is een ware blikvanger voor jouw evenement. Wil je ook weten wat de kosten zijn van een champagnetoren huren in Reusel-De Mierden? Via onze website kun je een offerte aanvragen, waardoor je helemaal weet wat je kunt verwachten. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op en we vertellen je graag meer over de opties.Home