Home » Champagnetoren huren in Rheden

Champagnetoren huren in Rheden

Wil je ook een champagnetoren huren in Rheden? Bij Champagnetoren.nl kun je terecht. Staat er over een tijdje een verjaardag, personeelsfeest of ander evenement op de agenda? Mooie gelegenheden zijn er om te vieren. Een glas bubbels mag dan zeker niet ontbreken. Huur een champagnetoren en maak zo indruk op jouw gasten.

Mogelijkheden champagnetoren huren in Rheden

Wil je ook een champagnetoren huren in Rheden? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Geef je eigen touch aan jouw favoriete toren. We spelen graag in op jouw wensen. Zo kun je zelf kiezen in welke kleur je de toren wenst en kun je bepalen welke outfit we dragen. Er is bovendien nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een echte blikvanger voor in jouw glas bubbels. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest regelen in een speciale kleur? Laat dan de kleur van de champagne veranderen naar het thema van jouw event. We maken gebruik van diverse kleurstoffen, waardoor het mogelijk is om de champagne in verschillende kleuren te serveren.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een originele manier open te maken. Een unieke beleving voor jouw gasten.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een aardbei, blauwe bes of een andere fruitsoort. Een echte belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw gasten? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: het is mogelijk om de toren aan te kleden met jouw unieke logo. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit zorgt voor een persoonlijke touch.

 

Mobiel en veilig

Met de wielen onder het geheel, kun je de torens overal neerzetten. Daarnaast zijn de toren extra stevig ontworpen, waardoor ze niet instorten. Je kunt de champagnetorens daarom op elk event plaatsen.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Rheden

Waar de champagnetoren ook staat: een champagnetoren is een echte blikvanger voor jouw feest. Ook weten wat de prijs is van een toren huren bij jouw feest? Via onze site kun je een offerte aanvragen, waardoor je helemaal weet wat je kunt verwachten. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een champagnetoren huren in Rheden? Neem contact met ons op en we helpen je verder.

 Home