Home » Champagnetoren huren in Ridderkerk

Champagnetoren huren in Ridderkerk

Wil je ook een champagnetoren huren in Ridderkerk? Champagnetoren.nl is de partij waar je kunt slagen.. Of je nu een verjaardagsfeest, jubileum of ander event hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Pak dan zeker uit. Een glas bubbels mag dan zeker niet ontbreken. Imponeer de genodigden en serveer de bubbels vanuit een supermooie champagnetoren.

Mogelijkheden champagnetoren huren in Ridderkerk

Wil je ook een champagnetoren huren in Ridderkerk? Dan zijn er verschillende opties. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Geef je persoonlijke touch aan jouw favoriete champagnetoren. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Zo kun je zelf kiezen in welke kleur je de toren wenst en kun je kiezen welke kledingstukken we dragen. Dat is lang niet alles: er zijn nog extra decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een ware eyecatcher voor in jouw glas champagne. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest regelen in een speciale kleur? Pak uit en laat de kleur van de bubbels veranderen naar het thema van jouw event. We voegen allerlei kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor we de champagne in elke gewenste kleur kunnen serveren.
  • Sabrage: laat de champagne op een originele manier openen. Een unieke beleving voor jouw gasten.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een aardbei, framboos of een andere fruitsoort. Een ware belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw genodigden? Aan de hand van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo valt jouw toren nog meer op.
  • Branding: het is mogelijk om de toren aan te kleden met jouw unieke logo. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo ziet de champagnetoren er super professioneel uit.

 

Veilig en mobiel

Met de wieltjes onder het geheel, is het mogelijk om de toren te plaatsen waar je maar wilt. Daarbij zijn de toren extra stevig ontworpen, waardoor ze niet vallen. Dat wil zeggen: de torens kun je op elk event plaatsen.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Ridderkerk

Waar de champagnetoren ook staat: een toren is een echte eyecatcher voor jouw evenement. Wil je ook weten wat de kosten zijn van een champagnetoren huren in Ridderkerk? Via onze site kun je een offerte aanvragen, zodat je helemaal weet wat je kunt verwachten. Heb je nog vragen? Contacteer en we vertellen je graag meer over de opties.

 Home