Home » Champagnetoren huren in Rijnwaarden

Champagnetoren huren in Rijnwaarden

Een champagnetoren huren in Rijnwaarden? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Heb je over een tijdje een verjaardag, huwelijk of ander event? Dan moet je dit zeker vieren. Een glas bubbels serveren is altijd een goed idee. Huur een champagnetoren en maak zo indruk op jouw genodigden.

Wat zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Rijnwaarden?

Er zijn veel mogelijkheden als je een champagnetoren in Rijnwaarden wilt huren. Zo maken we een onderscheid tussen verschillende champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Geef je eigen touch aan jouw favoriete champagnetoren. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Het is mogelijk om te bepalen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je kiezen welke outfits we dragen. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: voorzie je glaasje champagne van een special effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Laat dan de kleur van de champagne veranderen naar het thema van jouw feestje. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: een traditionele methode om een fles champagne te openen. Een mooie toevoeging voor jouw feestje.
  • Fruit: kies voor een aardbei, blauwe bes of andere fruitsoort in jouw glas Dit ziet er niet alleen mooi uit, het smaakt ook nog eens heerlijk.
  • Rookeffect: extra indruk maken op jouw genodigden? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw champagnetoren nog meer op.
  • Branding: wij geven je de mogelijkheid om de champagnetoren te voorzien van jouw eigen logo. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit zorgt voor een unieke touch.

 

Plaatsbaar waar je maar wilt

Met dank aan de wieltjes onder het geheel, is het mogelijk om de champagnetoren te plaatsen waar je maar wilt. Je hoeft niet bang te zijn dat de champagnetorens vallen, want ze zijn extra stevig ontworpen. Plaats de champagnetorens op elk feestje, waar jij maar wilt.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Rijnwaarden

Waar de champagnetoren ook staat: een champagnetoren is een echte eyecatcher voor jouw feestje. Ben je ook nieuwsgierig wat de kosten zijn van een champagnetoren bij jouw feestje? Vraag dan een offerte aan en we zeggen je met welke kosten je rekening moet houden. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Rijnwaarden Neem contact met ons op en we staan je graag te woord.

 Home