Champagnetoren huren in Rijssen-Holten

Ben je op zoek naar een partij waar je een champagnetoren kunt huren in Rijssen-Holten? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Of je nu een verjaardagsfeest, jubileum of ander feest hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Dan is het tijd om uit te pakken. Een glas champagne mag dan zeker niet ontbreken. Maak indruk op de gasten en serveer de champagne vanuit een indrukwekkende champagnetoren.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Rijssen-Holten

Er zijn verschillende mogelijkheden als je een champagnetoren in Rijssen-Holten wilt huren. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Kies zelf in welke kleur je de toren wenst en kies welke kledingstukken we aanhebben. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer andere decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: voorzie je glaasje champagne van een special effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest organiseren in een bepaalde kleur? Wees uniek en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We voegen allerlei kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor we de champagne in elke gewenste kleur kunnen serveren.
  • Sabrage: laat de champagne op een originele manier openen. Een bijzonder spektakel voor jouw genodigden.
  • Fruit: champagne met een kers, blauwe bes of een andere fruitsoort? Het smaakt heerlijk en het ziet er ook nog eens vrolijk uit.
  • Rookeffect: extra indruk maken op jouw genodigden? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de torenn. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo ziet de toren er erg professioneel uit.


Plaatsbaar waar je maar wilt

Dankzij de wieltjes, is het mogelijk om de toren te plaatsen overal. Tevens zijn de torens stevig ontworpen, waardoor ze niet vallen. Kortom: de champagnetorens kun je op elk feestje plaatsen.

Prijs champagnetoren huren in Rijssen-Holten

Waar de toren ook staat: een toren is een ware blikvanger voor jouw evenement. Wil je ook weten wat de kosten zijn van een champagnetoren huren in Rijssen-Holten? Dan kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, waardoor je weet met welke kosten je rekening moet houden. Wil je meer weten over een toren huren in Rijssen-Holten of heb je nog vragen? Neem contact met ons op en we staan je graag te woord.Home