Champagnetoren huren in Rijswijk

Een champagnetoren huren in Rijswijk? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Staat er gauw een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of ander evenement op de agenda? Dan is het tijd om uit te pakken. Met een glaasje champagne maak je jouw feest nog feestelijker. Huur een champagnetoren en maak zo indruk op jouw gasten.

Wat zijn je wensen als het gaat om een champagnetoren huren in Rijswijk?

Wil je ook een champagnetoren huren in Rijswijk? Dan zijn er uiteenlopende mogelijkheden. Zo maken we een onderscheid tussen diverse champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Per toren is het mogelijk om deze geheel naar jouw wens aan te kleden. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Het is mogelijk om te bepalen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je bepalen welke outfits we dragen. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer extra decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest regelen in een bepaalde kleur? Pak uit en laat de kleur van de bubbels veranderen naar het thema van jouw feestje. We gebruiken allerlei kleurstoffen, waardoor we de champagne in elke wenselijke kleur kunnen aanbieden.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een unieke manier open te maken. Een mooie toevoeging voor jouw feestje.
  • Fruit: kies voor een kers, framboos of andere fruitsoort in jouw glas Het smaakt heerlijk en het ziet er ook nog eens mooi uit.
  • Rookeffect: nog meer indruk maken op jouw gasten? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: het is mogelijk om de toren aan te kleden met jouw eigen logo. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit realiseren. Dit ziet er nog professioneler uit.


Veilig en mobiel

Dankzij de wielen, kun je de champagnetorens neerzetten waar je maar wilt. Tevens zijn de champagnetorens stevig gemaakt, zodat ze niet vallen. Plaats de champagnetorens op elk evenement, waar jij maar wenst.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Rijswijk

Waar de toren ook staat: een toren is een echte blikvanger voor jouw feestje. Ben je ook benieuwd wat de kosten zijn van een toren bij jouw feest? Dan kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat je weet met welke prijs je rekening moet houden. Heb je nog vragen? Contacteer en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.Home