Champagnetoren huren in Roerdalen

Ben je op zoek naar een partner waar je een champagnetoren kunt huren in Roerdalen? Champagnetoren.nl is de partner waar je terechtkunt.. Heb je gauw een verjaardag, personeelsfeest of ander feest? Mooie momenten zijn er om te vieren. Een glas bubbels serveren is altijd een goed idee. Voor de ultieme beleving is het een tip om te kiezen voor een indrukwekkende champagnetoren op jouw feest.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Roerdalen

Er zijn diverse mogelijkheden als je een champagnetoren in Roerdalen wilt huren. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Per champagnetoren is het mogelijk om deze helemaal naar jouw wens aan te kleden. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke kledingstukken we moeten dragen. Er is tevens nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: creëer een fantastisch effect met de Wild Hibiscus. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: geef je een feest in een speciale kleur? Laat dan de kleur van de bubbels veranderen naar het thema van jouw feestje. We maken gebruik van diverse kleurstoffen, waardoor het mogelijk is om de champagne in verschillende kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: dit is een originele manier om jouw fles champagne te openen. Een bijzonder spektakel voor jouw genodigden.
  • Fruit: kies voor een kers, framboos of andere fruitsoort in jouw champagneglas Een ware belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw genodigden? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: wij bieden je de mogelijkheid om de toren te voorzien van jouw eigen logo. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo is het onmiddellijk duidelijk wie het feest organiseert.


Veilig en mobiel

Met de wielen onder het geheel, is het mogelijk om de toren te plaatsen op alle plaatsen. Daarnaast zijn de toren extra stevig gemaakt, waardoor ze niet instorten. Plaats de torens op elk event, waar jij maar wilt.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Roerdalen

Kies voor een toren en maak een geweldige indruk op jouw genodigden. Wil je ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren in Roerdalen? Vraag dan een offerte aan en we vertellen je met welke prijs je rekening moet houden. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Roerdalen of heb je nog vragen? Contacteer en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.Home