Home » Champagnetoren huren in Roermond

Champagnetoren huren in Roermond

Een champagnetoren huren in Roermond? Champagnetoren.nl is de partner waar je kunt slagen.. Of je nu een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of ander event hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Dan is het tijd om uit te pakken. Een glaasje champagne mag dan absoluut niet ontbreken. Huur een champagnetoren en imponeer jouw gasten.

Wat zijn de opties van een toren huren in Roermond?

Wil je ook een champagnetoren huren in Roermond? Dan zijn er diverse opties. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Bepaal zelf in welke kleur je de champagnetoren wenst en kies welke kleding we aanhebben. Er is tevens nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: creëer een uniek effect met de Wild Hibiscus. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest regelen in een bepaalde kleur? Wees origineel en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We voegen diverse kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor we de champagne in elke gewenste kleur kunnen aanbieden.
  • Sabrage: laat de champagne op een unieke manier openen. Een unieke belevenis voor jouw gasten.
  • Fruit: champagne met een aardbei, blauwe bes of een andere fruitsoort? Dit ziet er niet alleen leuk uit, het smaakt ook nog eens heerlijk.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw genodigden? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw toren nog meer op.
  • Branding: je kunt de champagetoren voorzien van jouw eigen logo. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit realiseren. Zo is het direct duidelijk wie het evenement organiseert.

 

Plaatsbaar waar je maar wilt

Dankzij de wieltjes, kun je de torens overal neerzetten. Tevens zijn de torens stevig gemaakt, zodat ze niet instorten. Dat wil zeggen: de champagnetorens kun je op elk event plaatsen.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Roermond

Waar de champagnetoren ook staat: een toren is een echte eyecatcher voor jouw evenement. Ook benieuwd wat de prijs is van een toren huren bij jouw evenement? Via onze website kun je een offerte aanvragen, waardoor je helemaal weet wat je kunt verwachten. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een toren huren in Roermond? Neem dan contact met ons op en we vertellen je graag meer over de opties.

 Home