Home » Champagnetoren huren in Roosendaal

Champagnetoren huren in Roosendaal

Wil je ook een champagnetoren huren in Roosendaal? Champagnetoren.nl is de partij waar je terechtkunt.. Staat er over een tijdje een verjaardag, huwelijk of ander event op de planning? Dan is het tijd om uit te pakken. Een glaasje champagne serveren is altijd een goed idee. Voor de ultieme beleving is het een aanrader om te kiezen voor een prachtige champagnetoren op jouw feest.

Wat zijn de opties van een toren huren in Roosendaal?

Er zijn verschillende mogelijkheden als je een champagnetoren in Roosendaal wilt huren. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Je kunt jouw favoriete champagnetoren naar je eigen smaak aankleden. We spelen graag in op jouw wensen. Zo kun je zelf kiezen in welke kleur je de toren wenst en kun je kiezen welke kledingstukken we aanhebben. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een echte eyecatcher voor in jouw glaasje champagne. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en het is mogelijk om deze te eten.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Dan is het een origineel idee om de kleur van de bubbels te veranderen naar het thema van jouw evenement. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor het mogelijk is om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: dit is een unieke manier om jouw fles champagne te openen. Een prachtige toevoeging voor jouw feest.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een aardbei, blauwe bes of een andere fruitsoort. Een versnapering voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: wil je jouw genodigden nog meer verrassen? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: je kunt de toren voorzien van jouw eigen logo. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit verwezenlijken. Dit ziet er nog professioneler uit.

 

Plaatsbaar waar je maar wilt

Met de wieltjes onder het geheel, is het mogelijk om de toren te plaatsen overal. Bovendien zijn de toren extra stevig gemaakt, waardoor ze niet vallen. Wat je ook wilt: je kunt de champagetoren op elk event neerzetten.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Roosendaal

Waar de champagnetoren ook staat: een toren is een ware eyecatcher voor jouw feest. Ben je ook nieuwsgierig wat de kosten zijn van een toren bij jouw feest? Via onze site kun je een offerte aanvragen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Wil je meer weten over een toren huren in Roosendaal Neem dan contact met ons op en we vertellen je graag meer over de opties.

 Home