Champagnetoren huren in Rotterdam

Een champagnetoren huren in Rotterdam? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Of je nu een verjaardagsfeest, personeelsfeest of ander evenement hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Dan moet je dit absoluut vieren. Een glas bubbels mag dan absoluut niet ontbreken. Kies voor een champagnetoren en geef je genodigden een onvergetelijke beleving.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Rotterdam

Er zijn uiteenlopende mogelijkheden als je een champagnetoren in Rotterdam wilt huren. Zo maken we een onderscheid tussen verschillende champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke outfits we moeten dragen. Dat is lang niet alles: er zijn nog extra decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: creëer een mooi effect met de Wild Hibiscus. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest organiseren in een speciale kleur? Pak uit en laat de kleur van de champagne veranderen naar het thema van jouw feestje. We gebruiken allerlei kleurstoffen, waardoor we de champagne in elke wenselijke kleur kunnen aanbieden.
  • Sabrage: laat de champagne op een speciale manier openen. Een speciaal spektakel voor jouw gasten.
  • Fruit: champagne met een kers, blauwe bes of een andere fruitsoort? Het smaakt heerlijk en het ziet er ook nog eens vrolijk uit.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: wij geven je de mogelijkheid om de toren te voorzien van jouw eigen logo. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit bewerkstelligen. Zo is het direct duidelijk wie het evenement organiseert.


Plaatsbaar waar je maar wilt

Met de wielen onder het geheel, is het mogelijk om de toren te plaatsen waar je maar wilt. Daarnaast zijn de toren extra stevig ontworpen, zodat ze niet instorten. Oftewel: de champagnetorens kun je op elk feest plaatsen.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Rotterdam

Een toren is een echte blikvanger voor jouw feest. Wil je ook weten wat de kosten zijn van een champagnetoren huren in Rotterdam? Vraag dan een offerte aan en we zeggen je met welke kosten je rekening moet houden. Wil je meer weten over een toren huren in Rotterdam of heb je nog vragen? Neem contact met ons op en we helpen je verder.Home