Champagnetoren huren in Rozendaal

Een champagnetoren huren in Rozendaal? Bij Champagnetoren.nl kun je terecht. Staat er spoedig een verjaardagsfeest, huwelijk of ander feest op de planning? Bijzondere gelegenheden zijn er om te vieren. Een glas bubbels mag dan zeker niet ontbreken. Maak indruk op de gasten en serveer de bubbels vanuit een prachtige champagnetoren.

Mogelijkheden champagnetoren huren in Rozendaal

Wil je ook een champagnetoren huren in Rozendaal? Dan zijn er uiteenlopende mogelijkheden. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Per champagnetoren is het mogelijk om deze geheel naar jouw wens aan te kleden. Omdat geen enkel event hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke kleding we moeten dragen. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: voorzie je glas bubbels van een special effect met de Wild Hibiscus. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: ga je een feestje organiseren in een bepaalde kleur? Wees origineel en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We gebruiken allerlei kleurstoffen, waardoor het mogelijk is om de champagne in verschillende kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: laat de champagne op een originele manier openen. Dit maakt zeker indruk op jouw genodigden.
  • Fruit: kies voor een kers, blauwe bes of andere fruitsoort in jouw champagneglas Dit ziet er niet alleen aangenaam uit, het smaakt ook nog eens verrukkelijk.
  • Rookeffect: extra indruk maken op jouw gasten? Met behulp van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de champagnetoren. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit bewerkstelligen. Dit zorgt voor een unieke touch.


Plaatsbaar waar je maar wilt

Dankzij de wielen, kun je de torens waar je maar wilt plaatsen. Je hoeft niet ongerust te zijn dat de champagnetorens vallen, want ze zijn extra stevig ontworpen. Wat je ook wenst: je kunt de champagetoren op elk event plaatsen.

Prijs champagnetoren huren in Rozendaal

Kies voor een toren en maak een super indruk op jouw gasten. Ook benieuwd wat de prijs is van een champagnetoren huren bij jouw event? Via onze website kun je een offerte aanvragen, zodat je helemaal weet wat je kunt verwachten. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op en we helpen je verder.Home