Champagnetoren huren in Rucphen

Ben je op zoek naar een partner waar je een champagnetoren kunt huren in Rucphen? Champagnetoren.nl is de partner waar je terechtkunt.. Of je nu een verjaardag, jubileum of ander feest hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Dan moet je dit flink vieren. Een glaasje bubbels is een echte toevoeging voor jouw feestje. Voor de ultieme beleving is het een aanrader om te kiezen voor een supermooie champagnetoren op jouw feest.

Mogelijkheden champagnetoren huren in Rucphen

Wil je ook een champagnetoren huren in Rucphen? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Zo maken we een onderscheid tussen verschillende champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Je kunt jouw favoriete toren naar je eigen smaak aankleden. Omdat geen één feest hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Bepaal zelf in welke kleur je de champagnetoren wenst en kies welke outfit we dragen. Er is daarnaast nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en het is mogelijk om deze te eten.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest organiseren in een speciale kleur? Laat dan de kleur van de champagne veranderen naar het thema van jouw evenement. We maken gebruik van allerlei kleurstoffen, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: dit is een unieke manier om jouw fles champagne te openen. Een uniek spektakel voor jouw genodigden.
  • Fruit: kies voor een aardbei, framboos of andere fruitsoort in jouw glas Een versnapering voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: wil je jouw gasten nog meer verrassen? Aan de hand van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: je kunt de toren voorzien van jouw eigen logo. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit realiseren. Dit zorgt voor een unieke touch.


Plaatsbaar waar je maar wilt

Met dank aan de wieltjes onder het geheel, is het mogelijk om de champagnetoren te plaatsen waar je maar wilt. Ook zijn de toren extra stevig gemaakt, waardoor ze niet vallen. Je kunt de torens daarom op elk event plaatsen.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Rucphen

Een toren is een echte blikvanger voor jouw event. Ben je ook nieuwsgierig wat de kosten zijn van een champagnetoren bij jouw event? Via onze site kun je een offerte aanvragen, waardoor je helemaal weet wat je kunt verwachten. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Rucphen Neem dan contact met ons op en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.Home