Home » Champagnetoren huren in ’s Hertogenbosch

Champagnetoren huren in ’s Hertogenbosch

Ben je op zoek naar een partij waar je een champagnetoren kunt huren in ’s Hertogenbosch? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Een verjaardag, jubileum of ander evenement? Dan is het tijd om uit te pakken. Een glas bubbels mag dan zeker niet ontbreken. Kies voor een champagnetoren en geef je gasten een onvergetelijke beleving.

Mogelijkheden champagnetoren huren in ’s Hertogenbosch

Er zijn veel mogelijkheden als je een champagnetoren in ’s Hertogenbosch wilt huren. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. Omdat geen één evenement hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Zo kun je zelf bepalen in welke kleur je de toren wenst en kun je kiezen welke outfits we dragen. Dat is lang niet alles: er zijn nog extra decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: creëer een sensationeel effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: ga je een event organiseren in een speciale kleur? Laat dan de kleur van de champagne veranderen naar het thema van jouw feestje. We voegen diverse kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor het mogelijk is om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: een traditionele methode om een fles champagne te openen. Een superleuke toevoeging voor jouw evenement.
  • Fruit: kies voor een kers, blauwe bes of andere fruitsoort in jouw glas Een traktatie voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: extra indruk maken op jouw gasten? Aan de hand van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: wij geven je de mogelijkheid om de toren te voorzien van jouw eigen logo. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit verwezenlijken. Dit ziet er nog professioneler uit.

 

Plaatsbaar waar je maar wilt

Met de wielen onder het geheel, kun je de torens waar je maar wilt neerzetten. Je hoeft niet angstig te zijn dat de torens vallen, want ze zijn extra stevig ontworpen. Wat je ook wenst: je kunt de toren op elk event neerzetten.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in ’s Hertogenbosch

Waar de champagnetoren ook staat: een toren is een echte blikvanger voor jouw evenement. Wil je ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren in ’s Hertogenbosch? Via onze website kun je een offerte aanvragen, waardoor je precies weet wat je kunt verwachten. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een toren huren in ’s Hertogenbosch? Neem contact met ons op en we helpen je verder.

 Home