Champagnetoren huren in Schagen

Ben je op zoek naar een partij waar je een champagnetoren kunt huren in Schagen? Bij Champagnetoren.nl kun je terecht. Staat er spoedig een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of ander evenement op de planning? Pak dan zeker uit. Een glas champagne is een ware aanrader voor jouw evenement. Huur een champagnetoren en imponeer jouw gasten.

Wat zijn de opties van een toren huren in Schagen?

Wil je ook een champagnetoren huren in Schagen? Dan zijn er verschillende opties. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Je kunt jouw favoriete toren naar je eigen smaak aankleden. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Bepaal zelf in welke kleur je de champagnetoren wenst en kies welke outfits we aanhebben. Er is tevens nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: ga je een feestje regelen in een bepaalde kleur? Laat dan de kleur van de champagne aanpassen naar het thema van jouw feestje. We voegen allerlei kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor we de champagne in elke gewenste kleur kunnen serveren.
  • Sabrage: dit is een originele manier om jouw fles champagne te openen. Een speciale beleving voor jouw gasten.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een aardbei, framboos of een andere fruitsoort. Dit ziet er niet alleen leuk uit, het smaakt ook nog eens heerlijk.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: je kunt de toren voorzien van jouw eigen logo. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit verwezenlijken. Zo is het gelijk duidelijk wie het event organiseert.


Plaatsbaar waar je maar wilt

Met dank aan de wielen onder het geheel, is het mogelijk om de toren neer te zetten waar je maar wilt. Je hoeft niet ongerust te zijn dat de champagnetorens vallen, want ze zijn extra stevig ontworpen. Je kunt de champagnetorens daarom op elk evenement neerzetten.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Schagen

Waar de champagnetoren ook staat: een toren is een echte eyecatcher voor jouw event. Ben je ook benieuwd wat de prijs is van een toren bij jouw evenement? Vraag dan een offerte aan en we laten je weten met welke kosten je rekening moet houden. Heb je nog vragen? Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.Home