Champagnetoren huren in Scherpenzeel

Ben je op zoek naar een partner waar je een champagnetoren kunt huren in Scherpenzeel? Champagnetoren.nl is de partner waar je terechtkunt.. Een verjaardagsfeest, huwelijk of ander evenement? Dan moet je dit zeker vieren. Een glas champagne mag dan zeker niet ontbreken. Kies voor een champagnetoren en geef je gasten een onvergetelijke beleving.

Wat zijn de opties van een champagnetoren huren in Scherpenzeel?

Er zijn diverse mogelijkheden als je een champagnetoren in Scherpenzeel wilt huren. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Geef je persoonlijke touch aan jouw favoriete champagnetoren. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Het is mogelijk om te bepalen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je bepalen welke kleding we aanhebben. Er is bovendien nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: voorzie je glaasje champagne van een special effect met de Wild Hibiscus. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest organiseren in een speciale kleur? Laat dan de kleur van de bubbels aanpassen naar het thema van jouw event. We voegen diverse kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor we de champagne in elke wenselijke kleur kunnen serveren.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een speciale manier open te maken. Dit maakt zeker weten indruk op jouw gasten.
  • Fruit: kies voor een kers, framboos of andere fruitsoort in jouw champagneglas Dit ziet er niet alleen vrolijk uit, het smaakt ook nog eens heerlijk.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Aan de hand van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo valt jouw champagnetoren nog meer op.
  • Branding: je kunt de champagetoren voorzien van jouw eigen logo. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit bewerkstelligen. Zo is het meteen duidelijk wie het evenement organiseert.


Plaatsbaar waar je maar wilt

Met de wieltjes onder het geheel, kun je de torens waar je maar wilt neerzetten. Ook zijn de champagnetorens stevig gemaakt, waardoor ze niet instorten. Wat je ook wenst: je kunt de toren op elk event neerzetten.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Scherpenzeel

Een champagnetoren is een echte blikvanger voor jouw feest. Wil je ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren in Scherpenzeel? Via onze website kun je een offerte aanvragen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Wil je meer weten over een toren huren in Scherpenzeel Neem contact met ons op en we helpen je verder.Home