Champagnetoren huren in Schiedam

Een champagnetoren huren in Schiedam? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Of je nu een verjaardag, personeelsfeest of ander evenement hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Bijzondere gelegenheden zijn er om te vieren. Een glas champagne mag dan zeker niet ontbreken. Kies voor een champagnetoren en geef je genodigden een onvergetelijke ervaring.

Wat zijn de mogelijkheden van een toren huren in Schiedam?

Er zijn diverse mogelijkheden als je een champagnetoren in Schiedam wilt huren. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Per toren is het mogelijk om deze helemaal naar jouw wens aan te kleden. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Bepaal zelf in welke kleur je de toren wenst en bepaal welke kleding we dragen. Er is tevens nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een echte blikvanger voor in jouw glas bubbels. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Pak uit en laat de kleur van de bubbels aanpassen naar het thema van jouw event. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor we de champagne in elke gewenste kleur kunnen aanbieden.
  • Sabrage: laat de champagne op een speciale manier openen. Een speciaal spektakel voor jouw gasten.
  • Fruit: kies voor een aardbei, framboos of andere fruitsoort in jouw glas Een versnapering voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: wil je jouw genodigden nog meer verrassen? Aan de hand van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo valt jouw toren nog meer op.
  • Branding: je kunt de champagetoren voorzien van jouw eigen logo. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit ziet er nog unieker uit.


Plaatsbaar waar je maar wilt

Met dank aan de wieltjes onder het geheel, kun je de torens neerzetten waar je maar wilt. Je hoeft niet ongerust te zijn dat de champagnetorens vallen, want ze zijn extra stevig ontworpen. Je kunt de torens daarom op elk feest neerzetten.

Prijs champagnetoren huren in Schiedam

Waar de toren ook staat: een toren is een ware blikvanger voor jouw feest. Wil je ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren in Schiedam? Via onze site kun je een offerte aanvragen, zodat je helemaal weet wat je kunt verwachten. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op en we helpen je verder.Home