Champagnetoren huren in Schiermonnikoog

Wil je ook een champagnetoren huren in Schiermonnikoog? Bij Champagnetoren.nl kun je terecht. Of je nu een verjaardagsfeest, huwelijk of ander event hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Dan moet je dit goed vieren. Een glas champagne is een ware toevoeging voor jouw event. Huur een champagnetoren en imponeer jouw gasten.

Wat zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Schiermonnikoog?

Er zijn verschillende mogelijkheden als je een champagnetoren in Schiermonnikoog wilt huren. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Per toren is het mogelijk om deze geheel naar jouw wens aan te kleden. Omdat geen enkel evenement hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Het is mogelijk om te bepalen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je bepalen welke kledingstukken we dragen. Dat is lang niet alles: er zijn nog andere decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een ware blikvanger voor in jouw glas bubbels. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest regelen in een bepaalde kleur? Laat dan de kleur van de bubbels veranderen naar het thema van jouw feestje. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: laat de champagne op een originele manier openen. Dit maakt absoluut indruk op jouw genodigden.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een kers, framboos of een andere fruitsoort. Een ware belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw champagnetoren nog meer op.
  • Branding: het is mogelijk om de champagnetoren aan te kleden met jouw persoonlijke logo. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit ziet er nog professioneler uit.


Mobiel en veilig

Met de wieltjes onder het geheel, kun je de champagnetorens plaatsen waar je maar wilt. Je hoeft niet ongerust te zijn dat de champagnetorens instorten, want ze zijn extra stevig ontworpen. Dat wil zeggen: de champagnetorens kun je op elk feest plaatsen.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Schiermonnikoog

Een champagnetoren is een ware eyecatcher voor jouw evenement. Ook benieuwd wat de prijs is van een champagnetoren huren bij jouw evenement? Via onze site kun je een offerte aanvragen, waardoor je precies weet wat je kunt verwachten. Heb je nog vragen? Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.Home