Champagnetoren huren in Schinnen

Een champagnetoren huren in Schinnen? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Staat er binnenkort een verjaardag, bedrijfsfeest of ander evenement op de agenda? Pak dan zeker uit. Een glas bubbels mag dan absoluut niet ontbreken. Voor de ultieme beleving is het een tip om te kiezen voor een prachtige champagnetoren op jouw event.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Schinnen

Wil je ook een champagnetoren huren in Schinnen? Dan zijn er uiteenlopende mogelijkheden. Zo maken we een onderscheid tussen verschillende champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Je kunt jouw favoriete toren naar je eigen smaak aankleden. Omdat geen enkel event hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Bepaal zelf in welke kleur je de champagnetoren wenst en kies welke outfit we dragen. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer andere decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een echte eyecatcher voor in jouw glas champagne. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest organiseren in een bepaalde kleur? Pak uit en laat de kleur van de champagne veranderen naar het thema van jouw event. We gebruiken diverse kleurstoffen, waardoor het mogelijk is om de champagne in verschillende kleuren te serveren.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een unieke manier open te maken. Een geweldige toevoeging voor jouw event.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een kers, framboos of een andere fruitsoort. Dit ziet er niet alleen vrolijk uit, het smaakt ook nog eens verrukkelijk.
  • Rookeffect: wil je jouw genodigden nog meer verrassen? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw champagnetoren nog meer op.
  • Branding: wij geven je de mogelijkheid om de champagnetoren te voorzien van jouw eigen logo. Dit kunnen wij verwezenlijken aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo is het meteen duidelijk wie het event organiseert.


Veilig en mobiel

Met dank aan de wielen onder het geheel, is het mogelijk om de champagnetoren te plaatsen waar je maar wilt. Verder zijn de champagnetorens stevig ontworpen, zodat ze niet instorten. Plaats de torens op elk event, waar jij maar wilt.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Schinnen

Waar de champagnetoren ook staat: een champagnetoren is een ware eyecatcher voor jouw event. Ben je ook benieuwd wat de prijs is van een champagnetoren bij jouw feestje? Via onze website kun je een offerte aanvragen, waardoor je helemaal weet wat je kunt verwachten. Wil je meer weten over een toren huren in Schinnen of heb je nog vragen? Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.Home