Champagnetoren huren in Schouwen-Duiveland

Wil je ook een champagnetoren huren in Schouwen-Duiveland? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Staat er spoedig een verjaardag, personeelsfeest of ander event op de planning? Dan moet je dit zeker vieren. Met een glaasje bubbels maak je jouw evenement nog leuker. Voor de ultieme ervaring is het een aanrader om te kiezen voor een prachtige champagnetoren op jouw evenement.

Keuzes champagnetoren huren in Schouwen-Duiveland

Wil je ook een champagnetoren huren in Schouwen-Duiveland? Dan zijn er veel mogelijkheden. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Per champagnetoren is het mogelijk om deze geheel naar jouw wens aan te kleden. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Het is mogelijk om te bepalen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je bepalen welke kleding we aanhebben. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer andere decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: creëer een sensationeel effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: ga je een event organiseren in een speciale kleur? Wees origineel en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We gebruiken diverse kleurstoffen, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: dit is een unieke manier om jouw fles champagne te openen. Een mooie toevoeging voor jouw evenement.
  • Fruit: kies voor een kers, framboos of andere fruitsoort in jouw champagneglas Dit ziet er niet alleen aangenaam uit, het smaakt ook nog eens heerlijk.
  • Rookeffect: extra indruk maken op jouw genodigden? Met behulp van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: het is mogelijk om de toren aan te kleden met jouw unieke logo. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit verwezenlijken. Zo ziet de champagnetoren er super professioneel uit.


Veilig en mobiel

Dankzij de wieltjes, kun je de torens plaatsen waar je maar wilt. Je hoeft niet ongerust te zijn dat de torens vallen, want ze zijn extra stevig ontworpen. Plaats de torens op elk evenement, waar jij maar wilt.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Schouwen-Duiveland

Waar de champagnetoren ook staat: een toren is een echte blikvanger voor jouw evenement. Wil je ook weten wat de kosten zijn van een champagnetoren huren in Schouwen-Duiveland? Via onze site kun je een offerte aanvragen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Wil je meer weten over een toren huren in Schouwen-Duiveland of heb je nog vragen? Neem contact met ons op en we staan je graag te woord.Home